Zander Foods invertirà 4 milions d’euros en la modernització de la planta situada a Montcada i Reixac
Zander Foods, el grup empresarial nascut el gener de 2023 dedicat a l’elaboració, venda i distribució de productes carnis de primera qualitat, invertirà 4 milions d’euros en la planta de més de 6.000 m² situada a Montcada i Reixac. La nova direcció aposta per la investigació per a consolidar-se com un referent del sector carni i liderar la distribució i comercialització de la seva gran varietat de productes. Des de frescos, elaborats, salsitxeria alemanya Prèmium i embotits tradicionals.

En aquest sentit, Zander Foods manté la plantilla de 90 treballadors i el seu objectiu és ampliar-la entre un 30 i 32% d’aquí a la fi d’any, gràcies al creixement de Max Zander, una de les marques més importants que integren el nou grup empresarial.

Durant la seva fundació l’any 1921, Max Zander ha destacat per mantenir-se fidel a l’estil original alemany, fet que imprimeix als productes un sabor únic. D’aquesta manera, sotmeten tots els seus ingredients i elaborats a un rigorós sistema de gestió de qualitat i seguretat alimentària. Des de la selecció de matèries primeres fresques, fins al producte acabat perquè totes les seves especialitats en xarcuteria alemanya arribin al consumidor amb les màximes garanties i complint els més alts estàndards que exigeixen els nostres clients. Per tot això, Max Zander és el principal distribuïdor en carnisseries, xarcuteries i establiments Frankfurt de Catalunya. 

El gener de 2023, l’empresa Premier Foods & Meat SL dedicada al producte fresc de vedella, porc i corder de primera qualitat, adquireix les empreses Lasús Marsá SAU i la Charcutería Hispano Alemana SLU, que comercialitzen l’esmentada marca Max Zander i la marca La Barcelonesa d’embotits regionals, respectivament. D’aquesta manera, el grup empresarial Zander Foods engloba amb les seves diferents marques tota una gran gamma de producte fresc, elaborat, bullit i envasat i es converteix en un dels principals agents en la distribució i comercialització amb una important varietat de productes dins de l’alimentació càrnia.

Una nova mentalitat que aposta per la traçabilitat del producte, l’optimització en els processos i amb les màximes garanties de seguretat i benestar animal. Amb aquesta filosofia, les diferents empreses que formen Zander Foods mantenen el seu compromís per elaborar els millors productes i mantenir als seus clients a l’avantguarda de les últimes tendències del sector. 

Tal com esmenta Francesc Laymon, Manager, director general del nou grup empresarial: «continuem apostant per conservar l’excel·lent qualitat dels nostres productes, millorant la capacitat comercial i industrial i centrant-nos en l’expansió i internalització. Per a finals de 2023, amb els índexs de creixement actuals, la facturació arribarà als 35 milions d’euros». I afegeix: «per tot això, és necessari fer una aposta rellevant en R+D+I, digitalització interna, automatització de processos, compra de nova maquinària i l’adaptació d’aquesta dins de les nostres instal·lacions». 

Línies estratègiques amb les quals l’empresa preveu un ràpid creixement, amb noves adquisicions i l’obertura de nous mercats i així assolir els 100 milions d’euros de facturació l’any 2025.

Be the first to comment

Leave a Reply

Tu dirección de correo no será publicada.


*


Información básica sobre protección de datos Ver más

  • Responsable: Flovit.co Identidad Digital.
  • Finalidad:  Moderar los comentarios.
  • Legitimación:  Por consentimiento del interesado.
  • Destinatarios y encargados de tratamiento:  No se ceden o comunican datos a terceros para prestar este servicio. El Titular ha contratado los servicios de alojamiento web a dinahosting.com que actúa como encargado de tratamiento.
  • Derechos: Acceder, rectificar y suprimir los datos.
  • Información Adicional: Puede consultar la información detallada en la Política de Privacidad.